Aktuellt

 • 20 juni 2017
  Vi gör gatugods med lokal prägel

  Vi vågar påstå att våra klassiska Tierps-brunnslock, som går att finna över hela landet, har satt vår hemkommun på kartan. Hur mycket vi än uppskattar att sprida ordet om Tierp så producerar vi även numera betäckningar med andra lokala motiv.   

  Bilden ovan föreställer förvisso också ett brunnslock med ännu ett Tierp-relaterat motiv, men är likväl ett exempel på hur vi specialutformar gatugods utifrån en stads, kommuns eller gatas egen logotyp eller symbol. Sedan en tid tillbaka går det bland annat att skymta våra specialdesignade brunnslock i Göteborg som har sin egen lokala prägel.

  Förutom att leverera helt unik design har vi på senare år även kompletterat vårt breda sortiment med moderna system för dagens VA-nät och försett våra A6-lock med bullerdämpning. Vi är också mycket stolta över att vara ett miljösmart alternativ – all nyproduktion framställs alltid av återvunnet material.

  Välj bland våra närmare 400 högkvalitativa produkter såsom kompletta betäckningar, galler, lock och ramar. Oavsett om ni behöver dagvatten-, rens-, tillsyns- eller nedstigningsbetäckningar står vårt gjuteri redo.

  Intresserad av att göra en beställning? Notera att vår produktion tar sommarlov v.29-32, så passa på att begära en offert innan dess om du vill ha en snabb leverans.

  Kontakta oss för din beställning på tel 0293-714 00 eller order@tierpsjarnbruk.se

   

  Läs mer om vårt utbud av gatugods.